Klein zwembad in de tuin inbouwen

Hulp nodig bij het uitwerken en laten inbouwen van een klein zwembad in de tuin? Wij bieden hoge kwaliteit diensten en materialen op het gebied van kleine zwembaden inbouwen in de tuin.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

K

Zwemmen en ontspannen in eigen tuin

Klein zwembad inbouwen

Ontdek hoe u nog meer plezier aan uw tuin kunt beleven met onze polypropyleen zwembaden, de perfecte toevoeging voor elke (wellness) tuin. Het onderscheid tussen een plunge pool en een traditioneel zwembad zit in de grootte: plunge pools zijn tot 500×300 cm groot, terwijl alles wat deze afmetingen overschrijdt als een regulier zwembad wordt beschouwd

Ontdek de perfecte aanvulling voor uw tuin met een klein zwembad, vervaardigd uit hoogwaardig polypropyleen. Deze zwembaden blinken uit in veelzijdigheid qua afmetingen en dieptes en bieden tal van voordelen. Ze zijn gemakkelijk in onderhoud, hebben een moderne uitstraling, en zijn af te werken met een elegante aluminium rand. Bovendien zijn ze beschikbaar als overloopzwembad, wat extra flexibiliteit biedt. Elk zwembad wordt zorgvuldig met de hand gelast en samengesteld, met opties voor verschillende diktes van wanden en bodem, waardoor een klein zwembad in de tuin een duurzame keuze is. We adviseren u om de diverse mogelijkheden, inclusief de vereiste ondergrond, grondig te onderzoeken. Een stevige betonvloer is essentieel voor deze zwembaden. Dankzij het gebruik van polypropyleen platen blijft de kleur behouden en kan het water verwarmd worden tot wel 40 graden Celsius.

Hulp nodig? Neem contact met ons op!

Klein zwembad inbouwen in de tuin
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van. Dit kan al snel met een klein zwembad in de tuin.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

K

Laat ons ontzorgen!

Klein zwembad in de tuin

Op het gebied van kleine zwembaden zijn er verschillende opties. Denk hierbij aan het formaat, de kleur, afdekking, pompen en de elektrische systemen zoals de pomp en het verwarmingssysteem.

Formaat

De polypropyleen zwembaden worden met de hand gemaakt, waardoor vrijwel elk gewenste formaat geleverd kan worden. Om het gemakkelijk te maken, zijn er enkele veelverkochte afmetingen hier te vinden. Deze variëren van 400x200cm tot 980x350cm. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Kleur

De kleur van de polypropyleen platen bepaalt de kleur van het water. Het is dus belangrijk hier vooraf goed over na te denken. Er zijn standaard drie kleuren leverbaar:

  • Wit – helder licht blauw water
  • Licht blauw – helder water met een groene waas
  • Donker grijs – donker blauw water, tegen het groen aan

Laat u goed informeren over de kleur keuze.

Afdekking

Er zijn drie categorieën afdeksystemen

  1. Roldek, dit is een lamellenafdekking, gemonteerd in het bad of op de rand waarmee het bad veilig kan worden afgesloten.
  2. Zomerzeil, dit is er in veel types en soorten. Wij gebruiken altijd een zomerzeil als foam afdekking van 6mm dikte in de kleur grijs.
  3. Winterzeil, dit is een pvc zeil met ogen en spanners eraan en wordt gemonteerd over het gehele bad. Standaard is deze grijs.

Alles-in-een techniek

Een zwembad kunt u met verschillende systemen laten werken. Hiervoor zijn kant en klare plug and play units waarop de pomp, het filtervat en de waterbehandeling al zijn voor gemonteerd. De ruimte die wij nodig hebben om dit te installeren is 150cm breed x 105cm diep en de achterwand is 160cm hoog.

Klein zwembad laten inbouwen

Overweeg je de inbouw van een klein zwembad in de tuin, dan benadrukken wij het belang van samenwerking met een gespecialiseerd bedrijf. Ons team biedt volledige ondersteuning gedurende het hele traject, van concept tot realisatie.

Voor een duurzaam en stijlvol klein zwembad is polypropyleen een uitstekende keuze. Deze zwembaden, die in de grond worden ingebouwd zonder bovengronds uit te steken, bieden diverse opties, waaronder skimmerzwembaden en overloopzwembaden. Wij nodigen je uit om de veelzijdige mogelijkheden te ontdekken die wij aanbieden, waarbij bijna elke wens kan worden vervuld.

Een stevige basis is cruciaal; daarom vereist elk zwembad een betonnen ondergrond van ten minste 15 cm dik, versterkt met dubbele bewapening. De kwaliteit van polypropyleen garandeert kleurvastheid en maakt het mogelijk om het water te verwarmen tot wel 40 graden Celsius. Voor een advies op maat over de beste zwembadoplossing voor jouw situatie staan wij altijd klaar.

Wij nemen alle benodigde stappen voor het inbouwen van een klein zwembad in de tuin vakkundig uit handen, zodat je zonder zorgen kunt genieten van jouw nieuwe aanwinst.

tuin team voor inbouw klein zwembad in de tuin

Zwembad inspiratie

Wij hebben meerdere kleine zwembaden ingebouwd in verschillende tuinen. Van groot tot klein, er is altijd een mooie oplossing te vinden. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.