Tuinonderhoud

Hulp nodig bij het onderhoud van de tuin? Wij bieden professionele diensten voor bomen snoeien, haag knippen en grasmaaien. Laat de verzorging van de volledige tuin aan ons over en geniet zelf van een nette en gezonde tuin.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

K

Wij zijn meer dan een allround hovenier

Tuinonderhoud door ervaren hovenier

Zo’n acht á negen maanden per jaar is er van alles te doen in en om de tuin. Elk jaargetij heeft zo zijn eigen onderhoudswerkzaamheden om de tuin in optimale conditie te houden. Van grasmaaien tot snoeien en van bemesten tot verticuteren. Wij zijn van alle markten thuis en helpen graag met uw tuinonderhoud.

Tuinonderhoud is mogelijk in een abonnementsvorm, maar is altijd gepersonaliseerd per tuin. Belangrijk hierbij is het onderhoudsniveau. Moet alles perfect onderhouden worden en wilt u geen omkijken meer naar onkruid? Dan is één keer per vier weken langskomen noodzakelijk. Heeft u gras? Dan zal er in de hoogtijdagen elke week gemaaid moeten worden. Samen maken we een overzicht voor het gehele jaar, ook als u op vakantie bent!

Veel voorkomende klussen die wij oppakken zijn: onkruid wieden, hagen knippen, bomen snoeien, kanten bijsteken van gras, bemesten, uitgebloeide beplanting verwijderen en overtollig blad verwijderen.

Houten overkapping met verlichting
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

Onderhoudsplan tuin

Het belang van tuinonderhoud kan niet genoeg benadrukt worden. Een goed onderhouden tuin ziet er niet alleen mooi uit, maar heeft ook tal van andere voordelen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat uw planten en bloemen gezond blijven en optimaal groeien. Het helpt onkruid onder controle te houden, plagen en ziekten te voorkomen en de levensduur van uw tuinmeubilair en andere elementen te verlengen.

Bovendien draagt regelmatig onderhoud bij aan de waarde van uw woning. Een goed verzorgde tuin is een visitekaartje dat uw woning aantrekkelijker maakt voor bezoekers en potentiële kopers. Het is een investering die zichzelf terugbetaalt.

Onderhoud tuin VVE’s

Onze hoveniers zijn bekwaam in alle aspecten van tuinonderhoud voor VvE’s. Denk hierbij aan het maaien en bemesten van het gazon, het snoeien van bomen en struiken, het onderhouden van bloemperken en speeltoestellen en het verzorgen van bestrating en paden. We werken volgens een duidelijk onderhoudsschema dat is afgestemd op de seizoensgebonden behoeften van de tuin. Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd netjes te werk gaan en de overlast tot een minimum beperken voor de bewoners.

Daarnaast streven wij naar een langdurige samenwerking met VvE’s, waarbij we de buitenruimte gedurende het hele jaar in optimale conditie houden. We communiceren helder en transparant, zodat u altijd op de hoogte bent van de uitgevoerde werkzaamheden en eventuele aanbevelingen voor verbetering.

Heeft u vragen over het onderhouden van een VvE tuin? Neem gerust contact met ons op.

Tuinonderhoud VvE tuin gras maaien bestrating snoeien
K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.