Plunge Pool kopen en laten aanleggen

Hulp nodig bij creëren van een wellness in je tuin? Wij bieden hoge kwaliteit diensten en materialen op het gebied van plunge pools kopen en laten aanleggen.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring

K

Wellness in je tuin

Plunge Pool

Als u op zoek bent naar een manier om te ontspannen in uw tuin en een spa-achtige sfeer wilt creëren, dan is een plunge pool hiervoor de ideale oplossing.

Een plunge pool heeft afmetingen tot maximaal 500x300cm en is kleiner dan een zwembad. Als een bad groter is dan deze afmetingen, wordt het automatisch als een zwembad beschouwd en moet het minimaal 150cm diep zijn. Plunge pools zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes, beginnend bij een diepte van 100cm.

Een van de voordelen van een polyester plunge pool is dat deze onderhoudsvriendelijk en zeer sterk is. Dit type zwembad wordt met de hand gemaakt en vervaardigd uit dikwandig, onverslijtbaar polyester. Na de productie van de plunge pool wordt er een speciale zwembadcoating aangebracht die de kleur van het water bepaalt. Het is mogelijk om plunge pools tot maximaal 30 graden te verwarmen.

plunge pool kopen laten plaatsen
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

K

Laat ons je ontzorgen!

Plunge pool kopen

Als u een plunge pool gaat kopen, komen er vele mogelijkheden en vragen naar boven. Er is namelijk ook gewoon heel veel keuze. Denk hierbij aan materiaal, het formaat, de kleur, afdekking, pompen, filters en verwarming.

Materiaal

Een plunge pool kan gemaakt worden van polypropyleen of polyester. beide typen zijn onderhoudsvriendelijk en strak. Een polypropyleen bad is ook leverbaar in een overloop variant. 

Formaat

Qua formaat is in principe elke afmeting mogelijk. Er worden echter bepaalde afmetingen meer gebruikt en verkocht. Een overzicht van deze plunge pools zijn hier te vinden. Wilt u liever een plunge pool op maat kopen? Neem dan contact met ons op.

Kleur

De kleur van de toegepaste coating bepaalt ook de kleur van het water, het is dus belangrijk hier vooraf goed over na te denken. Standaard zijn er vier kleuren beschikbaar:

  • Wit – helder licht blauw water
  • Licht grijs – helder licht blauw water
  • Donker grijs – donker blauw, tegen het groen aan, water
  • Zand/Beige – groen water

Afdekking

Er zijn drie categorieën afdeksystemen

  1. Roldek, dit is een lamellenafdekking, gemonteerd in het bad of op de rand waarmee het bad veilig kan worden afgesloten.
  2. Zomerzeil, dit is er in veel types en soorten. Wij gebruiken altijd een zomerzeil als foam afdekking van 6mm dikte in de kleur grijs.
  3. Winterzeil, dit is een pvc zeil met ogen en spanners eraan en wordt gemonteerd over het gehele bad. Standaard is deze grijs.

Alles-in-een techniek

Een plunge pool kunt u met verschillende systemen laten werken. Hiervoor zijn kant en klare plug and play units waarop de pomp, het filtervat en de waterbehandeling al zijn voor gemonteerd. De ruimte die wij nodig hebben om dit te installeren is 150cm breed x 105cm diep en de achterwand is 160cm hoog.

Plunge pool laten aanleggen

Wilt u een plunge pool laten aanleggen, dan is het verstandig dit door een specialist te laten doen. Wij zijn hier de perfecte partij voor en ontzorgen hier volledig bij het hele proces.

Het is voor ons niet nodig om beton te storten voor een plunge pool; deze kan op een zand- of cementondergrond worden geplaatst. Als u wilt weten wat de beste optie is voor uw locatie, kunt u gerust informeren. Plunge pools zijn ook verkrijgbaar met een speciale randafwerking, waardoor het zwembad deels boven de grond kan worden geplaatst.
Standaard wordt er in het bad een skimmer gemonteerd evenals twee inspuiters en een onderwateruitloop in de kleur wit. Een grijze kleur is als kleine meerprijs leverbaar.

Het plaatsen van een plunge pool gebeurt in één dag. Hierbij wordt water (in de kuip) en snelhardend cement (rondom de kuip) tegelijk aangevuld. Hierdoor blijft de druk binnen en buiten de kuip gelijk en is het bad ook nog eens direct klaar voor gebruik!

Plungepool laten plaatsen in tuin

Plunge pool inspiratie

Wij hebben al diverse plunge pools aangelegd in verschillende tuinen. Van groot tot klein, er is vaak een mooie oplossing te vinden. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.