Over ons

Onder de naam ‘De Tuinassistent’ verrichten wij allerhande tuinwerkzaamheden als hovenier in en rondom Groningen. Het ontwerpen van uw tuin, de aanleggen van uw tuin en het onderhouden van uw tuin zijn bij ons in goede handen. Werkzaamheden die wij hierbij verrichten zijn bijvoorbeeld het snoeien van hagen en bomen, maaien van gras en het aanplanten van verschillende beplanting. Daarnaast kunnen wij de aanleg van vlonders, terrassen, schuttingen, bestrating, borders, overkappingen en pergola’s verzorgen.

 

Netjes te werk gaan

Netjes te werk gaan betekent niet alleen elke werkdag afsluiten met opruimen. Ook als een klus afgerond is blijft u niet met de rotzooi achter. Wij ruimen alles op, nemen afval mee naar de stort en vegen de boel netjes aan. Moeten wij door uw huis heen, dan doen wij onze schoenen uit.

 

Vakkundig hovenier in uw tuin

Als opgeleid hovenier heeft eigenaar Robert Reitsema meerdere jaren praktijkervaring. U haalt dan ook een vakkundig hovenier in uw tuin. Opleidingen die hij gevolgd en afgerond heeft:

  • Terra College – niveau 4 Hoveniersopleiding
  • Van Hall Larenstein – HBO Tuin en Landschapsinrichting

 

Samenwerkingsverbanden voor uw perfecte tuin

Om elke tuin perfect achter te laten is er af en toe hulp nodig van andere partijen. Wij werken onder anderen samen met Tuincentrum Frank Meester, In-lite buitenverlichting, Groen Groep Eelde, Broekema bestratingen en Alex Meijer Houtwerken.

Tuncentrum Frank Meester beplanting en bomen
In-Lite tuinverlichting
Veenhuizen installatieservice Hoogkerk
Alex Meijer Houtbouw, houten schuren
Groen Groep Eelde beplanting
Broekema wegenbouw bestrating