Over ons

Onder de naam ‘De Tuinassistent’ verrichten wij allerhande tuinwerkzaamheden als hovenier in en rondom Groningen. Het ontwerpen van uw tuin, de aanleggen van uw tuin en het onderhouden van uw tuin zijn bij ons in goede handen. Werkzaamheden die wij hierbij verrichten zijn bijvoorbeeld het snoeien van hagen en bomen, maaien van gras en het aanplanten van verschillende beplanting. Daarnaast kunnen wij de aanleg van vlonders, terrassen, schuttingen, bestrating, borders, overkappingen en pergola’s verzorgen.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

K

Over de Tuinassistent

NETJES TE WERK GAAN

Netjes te werk gaan betekent niet alleen elke werkdag afsluiten met opruimen. We begrijpen dat het bouwen of onderhouden van een tuin soms enige overlast met zich mee kan brengen, maar we doen er alles aan om deze tot een minimum te beperken. Ook na het voltooien van een project ruimen onze hoveniers alle materialen, gereedschappen en eventueel achtergebleven afval zorgvuldig op en brengen dit zo nodig naar de stort. Moeten wij door uw huis heen, dan doen wij onze schoenen uit. Zo kunt u meteen genieten van uw nieuwe tuin, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over rommelige bouwplaatsen.

hovenier Groningen
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

hoveniersbedrijf Groningen

VAKKUNDIG HOVENIER
IN UW TUIN

Als opgeleid hovenier heeft eigenaar Robert Reitsema van De Tuinassistent een full service hoveniersbedrijf gemaakt. Met meerdere hoveniers in dienst worden er tal van grote en kleinere tuinen aangelegd, gerenoveerd en onderhouden. De kennis en kwaliteiten van Robert komen tot uiting in de ontwerpen die hij zelf maakt.

Alle hoveniers zijn opgeleid en hebben de nodige ervaring. Kwaliteit is dan ook gegarandeerd!

SAMENWERKINGSVERBANDEN
VOOR UW PERFECTE TUIN

Om elke tuin perfect achter te laten is er af en toe hulp nodig van andere partijen. Wij werken onder anderen samen met In-lite buitenverlichtingGroen Groep EeldeBroekema bestratingen, Awood, Wellness Tuinier en Alterwood.

VHG branche hoveniersbedrijven wit
hovenier Groningen
K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.