Over ons

Onder de naam ‘De Tuinassistent’ verricht ik, Robert Reitsema, allerhande tuinwerkzaamheden als tuinman in en rondom Hoogkerk/Groningen. Het ontwerp van uw tuin, de aanleg van uw tuin en het onderhoud van uw tuin zijn bij mij in goede handen. Werkzaamheden die ik hierbij verricht zijn bijvoorbeeld het snoeien van hagen en bomen, maaien van gras en het aanplanten van verschillende beplanting. Daarnaast kan ik de aanleg van vlonders, terrassen, schuttingen, bestrating, borders, overkappingen, pergola’s verzorgen.

 

Netjes te werk gaan

Netjes te werk gaan betekent niet alleen elke werkdag afsluiten met opruimen. Ook als een klus afgerond is blijft u niet met de rotzooi achter. We ruimen alles op en nemen afval mee naar de stort en vegen de boel netjes aan. Moeten we door uw huis heen, dan doen wij onze schoenen uit.

 

Vakkundig hovenier in uw tuin

Als opgeleid hovenier heb ik meerdere jaren praktijkervaring. U haalt dan ook een vakkundig hovenier in uw tuin. Opleidingen die ik gevolgd heb:

  • Terra College – niveau 4 Hoveniersopleiding
  • Van Hall Larenstein – HBO Tuin en Landschapsinrichting

Voor grote klussen schakel ik extra hulp in. Deze hoveniers hebben net als ik de kennis en kunde om professionele projecten op te leveren

 

Samenwerkingsverbanden voor uw perfecte tuin

Om elke tuin perfect achter te laten is er af en toe hulp nodig van andere partijen. Ik werk onder anderen samen met Tuincentrum Frank Meester, In-lite buitenverlichting, Groen Groep Eelde, Broekema bestratingen en Alex Meijer Houtwerken.

Tuncentrum Frank Meester beplanting en bomen
In-Lite tuinverlichting
Veenhuizen installatieservice Hoogkerk
Alex Meijer Houtbouw, houten schuren
Groen Groep Eelde beplanting
Broekema wegenbouw bestrating