Spa in tuin laten aanleggen

Uw tuin uitbreiden met een spa en er een echte wellness tuin van maken? Wij bieden hoge kwaliteit diensten en materialen op het gebied van spa’s in de tuin laten aanleggen.

Spa's plaatsen in tuin

Hoge kwaliteit

Ruime ervaring in tuin wellness

K

Genieten in eigen tuin

Spa bubbelbaden

Voor een ontspannen ervaring in de tuin wordt vaak gedacht aan een spa. Een spa is een bad waarin water met bubbels circuleert om ontspanning te bieden aan degenen die erin zitten. Het water in een spa kan worden verwarmd en kan worden voorzien van jets die water in het bad spuiten om een masserend effect te creëren.

Een spa kan binnen of buiten worden geplaatst en is meestal ontworpen voor meerdere gebruikers. Spabaden kunnen verschillende afmetingen, vormen en kenmerken hebben, zoals verlichting, geluidssystemen en geavanceerde bedieningselementen. Er zijn diverse soorten en maten bubbelbaden waaruit men kan kiezen. Bij de keuze voor een spa wordt vaak gelet op het uiterlijk, de indeling, het energieverbruik, de afdekking en andere kenmerken. Doorgaans worden spa’s standaard geleverd met een afdekking, zodat de warmte in het bad behouden blijft.

spa laten plaatsen in tuin Groningen
K

Neem contact op!

Advies nodig? 06 13 72 46 36

De tuin uitbreiden met een spa gebeurt steeds vaker. Dit kan in verschillende afmetingen, typen en accessoires.

Heb je advies nodig over een spa in de tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

K

Samen maken wij de beste keuze

Soorten Spa’s

De spa’s die wij leveren en plaatsen zijn opgedeeld in verschillende categorieën zodat er voor elke klant een type bij zit.

Aqualife line

Binnen deze categorie valt de algemene en functionele spa. Uiteraard met hoge kwaliteit. Het is een echte gezinsspa die weinig onderhoud nodig heeft en zeer duurzaam is. De spa’s zijn leverbaar voor indelingen van 3 tot 6 personen.

Exclusive line

De spa’s van de ‘Exclusive line’ hebben een uiterst modern design met veel exclusieve kenmerken. Het is dan ook de beste en meest verfijnde spa die momenteel op de Europese markt te koop is met verschillende indelingen voor zowel de 4 als de 5-persoons spa.

Premium line

Binnen de ‘Premium line’ zijn de spa’s zeer goed afgewerkt en heeft een hoge prestatie in de totaalkwaliteit. Hierdoor behaalt hij een hoog rendement en heeft een grote therapeutische bestendigheid. De spa’s zijn leverbaar in een moderne en sobere stijl met een prachtig strategisch ontwerp en in verschillende indelingen voor zowel 5 of 6 personen.

Spa laten plaatsen in tuin

Als u overweegt om een spa in eigen tuin te laten plaatsen, is het belangrijk dat de spa op een stevige en waterpas ondergrond wordt geplaatst. Daarnaast moet de locatie beschut zijn tegen regen, wind en vallende bladeren. Het is geen goed idee om een spa onder een boom te plaatsen, omdat dit kan leiden tot verontreiniging van het water.

U kunt kiezen tussen een bovengrondse of een ingebouwde spa. Met een ingebouwde spa kunt u nog meer luxe toevoegen aan uw tuin, omdat het uitzicht behouden blijft en er geen problemen zijn met instappen. Het geeft elke tuin een stijlvolle uitstraling en door enkele zorgvuldig gekozen planten en decoraties toe te voegen, creëren wij een eigen kleine oase.

Alle werkzaamheden die voor het aanleggen van een spa en toebehoren in de tuin nodig zijn kunnen wij volledig op ons nemen.

hovenier Groningen

Spa inspiratie

Wij hebben diverse spa’s geplaatst in verschillende tuinen. Van groot tot klein, er is vaak een mooie oplossing te vinden. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.