Zwembad in tuin laten aanleggen

Hulp nodig bij het uitwerken en laten aanleggen van een zwembad in de tuin? Wij bieden hoge kwaliteit diensten en materialen op het gebied van zwembaden aanleggen in de tuin.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

K

Zwemmen in eigen tuin

Zwembad inbouwen

Als u op zoek bent naar een manier om extra van uw tuin te genieten, zijn onze polypropyleen zwembaden de ideale aanvulling van uw (wellness) tuin. Het verschil tussen een plunge pool en een zwembad is de grootte. Een plunge pool heeft een afmeting tot maximaal 500x300cm, alles wat groter is noemen we een zwembad.

Onze polypropyleen zwembaden zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en dieptes. Wat betreft de voordelen van een polypropyleen zwembad, het is onderhoudsvriendelijk, heeft een strakke uitstraling en de randafwerking kan worden gemaakt van een prachtige aluminium trim. Het is ook verkrijgbaar in een overloopzwembad. Dit type zwembad biedt veel flexibiliteit, en wordt met de hand gelast en in elkaar gezet. U kunt kiezen uit verschillende diktes voor de wanden en bodem. Wij raden u aan om u goed te laten informeren over de mogelijkheden, waaronder de ondergrond. Een betonvloer is bij dit type zwembad altijd nodig. Vanwege de polypropyleen platen is de kleur gegarandeerd en kan de temperatuur van het bad worden verhoogd tot 40 graden.

Zwembad laten aanleggen in tuin Groningen
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

K

Laat ons ontzorgen!

Zwembad in tuin

Op het gebied van zwembaden zijn er meerdere mogelijkheden. Denk hierbij aan het formaat, de kleur, afdekking, pompen en de elektrische systemen als een pomp en de verwarming.

Formaat

De polypropyleen zwembaden worden met de hand gemaakt, waardoor vrijwel elk gewenste formaat geleverd kan worden. Om het gemakkelijk te maken, zijn er enkele veelverkochte afmetingen hier te vinden. Deze variëren van 400x200cm tot 980x350cm. Neem contact met ons op voor informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Kleur

De kleur van de polypropyleen platen bepaalt de kleur van het water. Het is dus belangrijk hier vooraf goed over na te denken. Er zijn standaard drie kleuren leverbaar:

  • Wit – helder licht blauw water
  • Licht blauw – helder water met een groene waas
  • Donker grijs – donker blauw water, tegen het groen aan

Laat u goed informeren over de kleur keuze.

Afdekking

Er zijn drie categorieën afdeksystemen

  1. Roldek, dit is een lamellenafdekking, gemonteerd in het bad of op de rand waarmee het bad veilig kan worden afgesloten.
  2. Zomerzeil, dit is er in veel types en soorten. Wij gebruiken altijd een zomerzeil als foam afdekking van 6mm dikte in de kleur grijs.
  3. Winterzeil, dit is een pvc zeil met ogen en spanners eraan en wordt gemonteerd over het gehele bad. Standaard is deze grijs.

Alles-in-een techniek

Een zwembad kunt u met verschillende systemen laten werken. Hiervoor zijn kant en klare plug and play units waarop de pomp, het filtervat en de waterbehandeling al zijn voor gemonteerd. De ruimte die wij nodig hebben om dit te installeren is 150cm breed x 105cm diep en de achterwand is 160cm hoog.

Zwembad laten aanleggen

Wilt u een zwembad laten aanleggen, dan is het verstandig dit door een professioneel bedrijf te laten doen. Wij zijn hier de perfecte partij voor en ontzorgen hier volledig bij het gehele proces.

Een polypropyleen zwembad dient altijd te worden ingegraven en mag niet boven de grond uitkomen. Er zijn verschillende opties, zoals een skimmerzwembad of een overloopzwembad. Informeer naar de mogelijkheden, want vrijwel alles is mogelijk.
Dit type zwembad heeft altijd een betonvloer nodig van minimaal 15cm dik die dubbel bewapend is. Omdat het platen zijn van polypropyleen is het kleur vast en kan de temperatuur van het zwembad wel tot 40 graden verwarmen. Als u wilt weten wat de beste optie is voor uw locatie, kunt u gerust informeren.

Alle werkzaamheden die voor het aanleggen van een zwembad in de tuin nodig zijn kunnen wij volledig op ons nemen.

hovenier Groningen

Zwembad inspiratie

Wij hebben meerdere zwembaden aangelegd in verschillende tuinen. Van groot tot klein, er is vaak een mooie oplossing te vinden. Laat je inspireren door onderstaande voorbeelden.

K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.