Tuinontwerp

Nieuwbouw en dus nog een lege kavel om het huis, of gewoon toe aan een renovatie van uw huidige tuin? De Tuinassistent kan u helpen met het ontwerpen van uw droomtuin.

 

Kennismaking

Het ontwerpen van een tuin gaat niet over één nacht ijs. Er is een gedegen voorbereiding nodig. Zo komen wij eerst langs om kennis te maken en door te spreken wat de wensen en eisen zijn. Welke materialen moeten er gebruikt worden en in welke stijl. En niet onbelangrijk, wat is het budget. Tijdens deze kennismaking wordt ook de tuin nauwkeurig uitgemeten.

 

Schetsen tuinontwerp

Er zijn twee mogelijkheden om tot een tekening te komen. U kunt het ontwerp volledig aan de Tuinassistent overlaten, of u kunt aan de slag gaan in een online tool waarbij wij meekijken en meedenken.

Bij het definitieve ontwerp zit ook het prijskaartje inbegrepen voor de totale klus. Dit verdelen wij in drie prijsklassen waaruit u zelf een keuze kan maken.

TekenJeTuin.nl

Als klant van De Tuinassistent heeft u de mogelijkheid om via de online tool TekenJeTuin zelf een eerste schets maken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden binnen deze tool. U dient hiervoor wel eerst een profiel aan te maken. Wij kunnen op de achtergrond meekijken, meedenken en vervolgens een 3D ontwerp maken.

Krijgen wij van u de opdracht om aan de slag te gaan met de tuin, dan zijn de ontwerpkosten gratis!

Beplantingsplan

Bent u tevreden met indeling van uw tuin, maar toch toe aan een andere look d.m.v. andere beplanting? De Tuinassistent kan voor u een compleet nieuw beplantingsplan uitwerken zodat uw tuin een andere uitstraling krijgt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over een tuinontwerp? Neem gerust contact met ons op.

 

Bekijk ook: