Tuinontwerp laten maken

Nieuwbouw en dus nog een lege kavel om het huis, of gewoon toe aan een renovatie van uw huidige tuin? Een tuinontwerp laten maken door een professionele tuinontwerper betekent het begin van uw droomtuin.

Maatwerk

Hoge kwaliteit

Jarenlange ervaring

K

De Tuinontwerper

KENNISMAKING MET DE TUINONTWERPER

Het ontwerpen van een tuin gaat niet over één nacht ijs. Er is een gedegen voorbereiding nodig. Zo komen wij eerst langs om kennis te maken en door te spreken wat de wensen en eisen zijn. Welke materialen moeten er gebruikt worden en in welke stijl. En niet onbelangrijk, wat is het budget. Tijdens deze kennismaking wordt ook de tuin nauwkeurig uitgemeten.

tuinontwerp in 3d laten maken door tuinontwerper tuinarchitect
K

Neem contact op!

Of een tuin nu groot of klein is, met de juiste aandacht en liefde maken wij er jouw paradijs van.

Heb je advies nodig over je tuin? Neem dan gerust contact met ons op voor al je vragen.

TUINONTWERP LATEN MAKEN

Wij geloven dat uw tuin meer is dan alleen een buitenruimte. Het is een plek waar u kunt ontspannen, tot rust kunt komen en kunt genieten van de schoonheid van de natuur. Daarom bieden wij niet alleen professioneel tuinaanleg en tuinonderhoud aan, maar ook de mogelijkheid om uw droomtuin tot leven te brengen met een vleugje wellness.

Met behulp van geavanceerde 3D-technologie kunnen we een uniek tuinontwerp creëren dat volledig aan uw wensen en behoeften voldoet. Of u nu een moderne, strakke tuin verkiest of juist een weelderig groene oase wilt creëren, wij ontwerpen en visualiseren het.

Beplantingsplan door tuinontwerper

Bent u tevreden met indeling van uw tuin, maar toch toe aan een nieuwe look door middel van andere beplanting? Als tuinontwerper/tuinarchitect kunnen wij voor u een compleet nieuw beplantingsplan uitwerken zodat uw tuin een andere uitstraling krijgt.

Krijgen wij van u de opdracht om aan de slag te gaan met de tuin, dan zijn de ontwerpkosten gratis!

3d tuinontwerp tuinarchitect met beplantingsplan
K

Wat klanten vertellen

Hieronder een aantal reviews wat andere van ons vinden.
Wil jij ook een review achter laten? Klik dan op de knop hieronder.