Tuinontwerp laten maken

Nieuwbouw en dus nog een lege kavel om het huis, of gewoon toe aan een renovatie van uw huidige tuin? Een tuinontwerp laten maken door een professionele tuinontwerper betekent het begin van uw droomtuin.

 

Kennismaking met tuinontwerper

Het ontwerpen van een tuin gaat niet over één nacht ijs. Er is een gedegen voorbereiding nodig. Zo komen wij eerst langs om kennis te maken en door te spreken wat de wensen en eisen zijn. Welke materialen moeten er gebruikt worden en in welke stijl. En niet onbelangrijk, wat is het budget. Tijdens deze kennismaking wordt ook de tuin nauwkeurig uitgemeten.

 

Tuinontwerp laten maken

Er zijn twee mogelijkheden om een tuinontwerp te laten maken. U kunt het ontwerp volledig aan de tuinontwerper overlaten, of u kunt aan de slag gaan in een online tool waarbij wij meekijken en meedenken.

Bij het definitieve ontwerp zit ook het prijskaartje inbegrepen voor de totale klus. Dit verdelen wij in drie prijsklassen waaruit u zelf een keuze kan maken.

Offerte aanvragen tuinontwerp

tuinontwerp laten maken door tuinarchitect tuinontwerper Groningen

TekenJeTuin.nl zelf tuinontwerp maken

Als klant van De Tuinassistent heeft u de mogelijkheid om via de online tool TekenJeTuin zelf een eerste tuinontwerp te maken. Er zijn eindeloos veel mogelijkheden binnen deze tool. U dient hiervoor wel eerst een profiel aan te maken. Wij kunnen op de achtergrond meekijken, meedenken en vervolgens een 3D ontwerp maken.

Krijgen wij van u de opdracht om aan de slag te gaan met de tuin, dan zijn de ontwerpkosten gratis!

Beplantingsplan tuinontwerper

Bent u tevreden met indeling van uw tuin, maar toch toe aan een nieuwe look door middel van andere beplanting? De Tuinassistent kan voor u een compleet nieuw beplantingsplan uitwerken zodat uw tuin een andere uitstraling krijgt.

Heeft u vragen of wilt u meer weten over het laten maken van een tuinontwerp? Neem gerust contact met ons op.

offerte aanvragen tuinontwerper

 

Bekijk ook: